Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Το Συνεργείο μας

OPEL ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ 
Εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Opel Κατερίνη

Το συνεργείο μας “OPEL ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ” το οποίο εδρεύει στο 2ο χλμ Εθνικής οδού Κατερίνης - Λάρισας στην Κατερίνη, αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Opel και σας περιμένει στο χώρο του για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο αυτοκίνητό σας. 
 
Διαθέτοντας περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρία στα Opel αυτοκίνητα και μπορούμε να φροντίσουμε για την καλύτερη δυνατή συντήρηση και ομαλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας, καθώς και για την αναβάθμιση του σε χαμηλό κόστος. 
 
Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται, ενημερώνεται και προσαρμόζεται στις νέες τεχνολογίες και ανάγκες των αυτοκινήτων Opel, με συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων.  
 
Η συνεχής ενημέρωση για τα νέα μοντέλα, η σχέση ποιότητας και τιμής μας, η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση έχουν καθιερώσει το συνεργείο μας ως ένα από τα καλύτερα του χώρου. 
 
Η χρόνια μας πείρα στον χώρο των αυτοκινήτων Opel μπορούν να σας εγγυηθούν για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 
 

Το συνεργείο μας είναι εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πληθώρα ανταλλακτικών Opel και παράλληλα, δραστηριοποιείται και στον χώρο αγοραπωλησίας μεταχειρισμένων καθώς και καινούργιων αυτοκινήτων.
 
Με εμπιστοσύνη στη δύναμη της μάρκας OPEL και δίνοντας έμφαση στις προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη τους.

H επωνυμία “OPEL ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ” να είναι συνώνυμη της εξειδικευμένης και άψογης εξυπηρέτησης των αυτοκινήτων OPEL. 

OPEL ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ | Εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Opel 
2ο χλμ Εθνικής οδού Κατερίνης - Λαρίσης / Κατερίνη
Τηλ. 2351035768  Κιν. 6987406364